Ciclism montan

Daca pana acum ai fost în concedii doar cu mașina, nu poți rata experiența cicloturismului, ce amplifică senzația de libertate și deconectare. Te poți orienta către planificarea unor excursii în circuit, fiind ideal ca turele să înceapă și să se termine în același punct. Dupa un mic research la Stana de Vale, vei vedea ca exista multe trasee de nivel mediu, de aproximativ 20 de km. Bineînțeles, găsești și trasee mai ușoare, sau tematice, cum ar fi trasee pe Promenada Generalului, Valea Păstrăvăriei și multe alte trasee făcute și marcate aici.

Traseele marcate și amenajate, trec pe la majoritatea obiectivelor turistice din zonă, ușor accesibile pe bicicletă, fiind o mare bucurie în rândul pasionaților acestui sport minunat. Traseele trec podețuri peste pârâuri, vârfuri peste 1200m altitudine și alte obiective turistice deosebit de frumoase.

Odată cu fiecare kilometru parcurs te vei bucura de schimbările de peisaj sau de temperatura plăcută pe timp de vară, iar să călătorești pentru cateva ore cu bicicleta fără stres te va face să iți reamintești ceea ce contează cu adevărat.